×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Grap De Kwis over Martine Bijl ongepast

21.03.2016 -

Er is ophef ontstaan over een vraag die in her programma De Kwis werd gesteld. Gaan sommige zaken daar soms net over het randje, de grap over Martine gingen volgens velen te ver.


In De Kwis wordt teruggeblikt op het nieuws van het afgelopen week, zoals onder meer op het programma Heel Holland Bakt. Bij het onderdeel Wie Zei Wat? werd gevraagd wie ‘Ik vind dit totaal niet gepast’ zou hebben gezegd. Een van de mogelijke antwoorden was: Martine Bijl over het feit dat ze na haar beroerte wordt vervangen door iemand die ook een scheve mond heeft. Zoals bekend werd Martine eind vorig jaar getroffen door een hersenbloeding. Bij diverse kijkers gingen de mannen van de Kwis dit keer veel te ver en was de grap ongepast.

Foto: Reni van Maren Facebook De Kwis

Reacties