×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

René Froger doodziek van geruchten

21.03.2016 -

René Froger is er doodziek van dat er via Facebook geruchten zijn verspreid over vermeend dronkenschap tijdens een optreden in de Brabanthallen, afgelopen vrijdag.


Aan RTL Boulevard heeft René laten weten dat het complete onzin is en dat hij moe wordt van het 'negatieve gedoe op Facebook'. De zanger gaf aan juist een erg goed gevoel aan het optreden in Brabant te hebben overgehouden. Hij zou 's avonds tegen Natasja nog hebben gezegd dat hij ondanks het fanatieke lijnen heel veel energie had.

Beelden van het optreden bevestigen volgens Boulevard het verhaal van René. Hij geeft een energiek optreden weg en ziet er fit uit. Waarom de verhalen de wereld zijn ingeholpen, is een raadsel.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties