×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

George Clooney vindt Trump een kleuter

21.03.2016 -

George Clooney is geen fan van Donald Trump en die mening steekt de acteur niet onder stoelen of banken. In een mail waarin hij steun uitspreekt aan Hillary Clinton, noemt Clooney Trump indirect een kleuter. "Als Hillary dé presidentskandidaat van de Democraten wordt, is ze de enige volwassene in de zaal", aldus George.


Dat Clooney een aanhanger van Clinton is, is niet bepaald een verrassing volgens People. Hij organiseert volgende maand samen met zijn vrouw Amal een fundraiser voor Clinton. In de mail legt Clooney uit waarom hij Clinton steunt, of beter gezegd: waarom hij Trump niet geschikt acht voor een baan in het Witte Huis. "Als je naar de grootste schreeuwer luistert, krijg je het gevoel dat we in een land leven dat Mexicanen haat, moslims haat en denkt dat het plegen van oorlogsmisdaden dé manier is om Amerika weer groots te maken", aldus Clooney.

In de rest van de mail schrijft George dat Clinton dé aangewezen persoon is om haar partijgenoot Barack Obama op te volgen. "We hebben iemand nodig die zich al haar hele leven inzet voor mensen die het moeilijk hebben en die kandidaat is Hillary."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties