×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

André Rieu maakt wals voor Engelse koningin

21.03.2016 -

André Rieu neemt een wals op speciaal voor de negentigste verjaardag van de Britse koningin. Elizabeth II bereikt die mijlpaal op 21 april.


Voor de bijbehorende video arriveerde maandagochtend een dubbelgangster van de Queen in Maastricht. In de clip zal te zien zijn hoe Rieu de Britse vorstin begeleidt over een rode loper. Vanaf het kasteel van de violist en dirigent ging het per limousine naar het Vrijthof, waar ook beelden werden gemaakt. Dat meldt 1Limburg.
Het is niet de eerste keer dat Rieu een muziekstuk voor de Britse koningin maakt. Het koningshuis bestelde eerder bij de Nederlander een Coronation Waltz naar aanleiding van het regeerjubileum van Elizabeth. Later maakte Rieu ook een wals voor de inhuldiging van koning Willem-Alexander.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties