×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Guy Pearce kijkt uit naar ‘shadowbaby’

20.03.2016 -

Guy Pearce heeft zich via Twitter uitgelaten over de baby die hij met Carice van Houten verwacht. De Australische acteur haakte in op een grap die Carice maakte over een 'shadowbaby', het schepsel


"Ok. Ik ben klaar voor jullie grappen over een shadowbaby", twitterde Carice zaterdag nadat het nieuws over haar zwangerschap de wereld over ging. "Er gaat niets boven het vooruitzicht van een shadowbaby om van gedachten te veranderen over het vaderschap", twitterde Guy vervolgens.

De 48-jarige acteur zei jaren geleden in een interview dat kinderen wat hem betreft niet nodig waren. Volgens Guy waren er al genoeg baby's op de wereld en zou hij vanwege zijn werk een kind niet de aandacht kunnen geven die het nodig heeft.

Dat de Australische acteur en Carice, die elkaar leerden kennen op de set van Brimstone, een kind verwachten was zaterdag wereldnieuws. Volgens de agent van Carice zijn de aanstaande ouders 'heel gelukkig'.

 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties