×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ronan Keating’s bijzonder tattoo

20.03.2016 -

Met een nieuwe tatoeage bewijst Ronan Keating zijn liefde voor zijn vrouw Storm Uechtritz. Op zijn rechterarm liet de zanger de coördinaten van drie belangrijke plaatsen vereeuwigen, blijkt uit foto's die Ronan en Storm deelden via Instagram.


Ronan liet de breedte- en lengtegraad van Dublin, Archerfield en Sydney tatoeëren. In Dublin kwam de zanger in 1974 ter wereld, in Archerfield trouwde hij vorig jaar met Storm en in Sydney leerde hij de Australische tv-producente in 2010 kennen.

De nieuwe tatoeages staan vlak naast de puzzelstukjes die Ronan voor zijn naasten liet zetten. Zoon Jack (zeventien) en dochters Missy (vijftien) en Ali (tien), die de zanger met zijn ex kreeg, kregen een puzzelstukje. Het vijfde en zesde stukje zijn voor Storm en Ronans moeder.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties