×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zwangere Carice bedankt voor alle gelukswensen

20.03.2016 -

Carice van Houten heeft bedankt voor alle gelukswensen die ze ontving nadat bekend werd dat ze in verwachting is. Dat deed de 39-jarige actrice via Twitter.


"Bedankt voor alle lieve berichtjes x", twitterde Carice. Zaterdag werd bekend dat zij en haar vriend Guy Pearce een kindje verwachten. Volgens haar agent zijn Carice en de 48-jarige Australische acteur 'heel gelukkig'.

De baby is het eerste kind voor zowel Carice als Guy. De actrice zei jaren geleden al dat ze graag moeder wil worden. "Een kind opvoeden lijkt me de interessantste rol in het leven", zei ze eerder al eens.

Guy daarentegen zei in 2007 geen kinderen nodig te hebben. "Er zijn al genoeg baby's op de wereld. Ik denk bovendien niet dat ik goed zou zijn met baby's", vertelde hij. "Ik ben zo vaak weg, ik zou een kind niet de aandacht kunnen geven die het nodig heeft."

Carice en Guy leerden elkaar kennen op de set van Brimstone, de nieuwe film van Martin Koolhoven. De acteur maakte in oktober bekend dat zijn huwelijk met zijn jeugdliefde Kate Mestitz voorbij is. Guy was achttien jaar getrouwd met Kate, die hij leerde kennen toen hij twaalf jaar oud was.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties