×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Daphne stopt

RTL Boulevard presentatrice wil meer schrijven

18.03.2016 -

Daphne Deckers stopt met de presentatie van RTL Boulevard. Dat heeft zij vrijdagavond bekendgemaakt in het programma op RTL 4.


Daphne zegt zich meer te willen gaan richten op haar gezin. Haar beide kinderen studeren dit jaar af. Haar zoon gaat studeren in Spanje en ze wil vrij zijn om hem te bezoeken wanneer zij wil. Ook krijgt Daphne meer tijd voor haar andere grote passie: schrijven. Zij schreef in het verleden al meedere kinderboeken en in 2012 verscheen er een roman van haar hand, Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn.

Naast vaste invaller voor Winston Gerschtanowitz bij RTL Boulevard was Daphne onder meer presentatrice van onder meer Holland's Next Top Model en De Naakte Waarheid.

Foto: Reni van Maren

Reacties