×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Snoop Dogg zet Bogata op de kaart

18.03.2016 -

Een klein plaatsje in het noorden van Roemenië staat plots in de aandacht. Dat heeft het dorp Bogata te danken aan rapper Snoop Dogg.


Snoop plaatste op Instagram een selfie en vertelde dat hij met zijn tour aangeland is in het Colombiaanse Bogota. Vermoedelijk stond autocorrect niet aan, want in plaats daarvan schreef de rapper dat hij in Bogata was. Dat is echter een plaats in Transsylvanië, in het noorden van Roemenië.
Roemenen zagen al snel de vergissing in en begonnen er berichten over te plaatsen. Op een website van de lokale VVV wordt het dorp met tweeduizend zielen al beschreven als 'de beste plek om te chillen in Roemenië'. Aangezien het dorp geen hotel heeft, wordt aangeraden om een slaapzak mee te brengen. Dinersuggesties zijn er ook: de Hongaarse goulash wordt aangeprezen.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: BuzzE en Instagram Snoop Dogg

Reacties