×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ditmaal ontblootte Madonna een borst

Zangeres blijft verbazen

17.03.2016 -

Madonna heeft tijdens haar concert donderdagavond het topje van een vrouw uit het publiek naar beneden getrokken, waardoor haar linkerborst kort zichtbaar was voor de duizenden concertbezoeksters.


Madonna had de vrouw uitgenodigd op het podium tijdens haar concert en trok op een onbewaakt ogenblik aan haar bovenkleding. Ondanks strenge Australische wetgeving op dit gebied kon het slachtoffer er wel om lachen. Ze fatsoeneert haar kleding direct en slaat een arm om de artiest.

Anders dan eerder deze week begon Madonna ditmaal wel bijna op tijd aan haar concert, slechts twintig minuten na het geplande aanvangstijdstip. Woensdagavond verscheen ze meer dan twee uur te laat op het podium en begon ze pas om 23.22 uur in plaats van 21.00 uur.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties