Placeholder

Boyzone-zangers herdenken geboortedag Stephen Gately

De mannen van Boyzone staan stil bij de geboortedag van de in 2009 overleden Boyzone-zanger Stephen Gately. Stephen zou donderdag veertig jaar zijn geworden.

Ronan Keating deelde een foto van Gately op Instagram. ''Gefeliciteerd. Ik probeer me voor te stellen hoe we jouw veertigste verjaardag zouden vieren. Misschien de cancan dansen in de Moulin Rouge of een reisje naar Disneyland en jij zou ons prinsessenjurken hebben laten dragen", schrijft Ronan. "Het is niet eerlijk dat je er niet meer bent. Maar de boys blijven je kleuren dragen. We missen je allemaal, makker!"
Keith Duffy deelde ook een foto uit de oude doos op social media. ''Op Steo's veertigste verjaardag zal er vuurwerk in de hemel zijn. We houden van je, maat." Shane Lynch deelde een collage van foto's van hemzelf met Stephen. ''Je veertigste verjaardag en St. Patricks Day ineen, dat zou een geweldig feest zijn geworden."
Gately overleed in 2009 plotseling op 33-jarige leeftijd. Tijdens een vakantie op Mallorca viel hij in slaap en werd hij niet meer wakker. Later bleek dat vocht in zijn longen hem fataal was geworden,. Boyzone scoorde in de jaren negentig hits als Love Me For a Reason, Father and Son en No Matter What.