×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Edsilia vindt moeder zijn zwaar

17.03.2016 -

Edsilia Rombley vindt haar taak als moeder af en toe best een pittige. "Ik ga niet onder stoelen of banken steken dat ik het best zwaar vind", zegt de zangeres.


"Sommige vrouwen doen alsof het niks is, net als bevallingen. Nou, ik poepte ze er echt niet zo uit", aldus Edsilia, die samen met Tjeerd Oosterhuis twee dochters van 5 en 2 jaar heeft. "En als ik na een lange avond in het theater 's nachts door die kleine om 2, 4 en 6 uur uit mijn bed word geterroriseerd, dan breekt dat je op. Mijn stem is ook heel gevoelig voor slaaptekort."

Toch is het hebben van kinderen niet alleen maar kommer en kwel. Volgens Edsilia zijn alle andere leuke clichés ook waar. "Het is zo leuk om jezelf en je man terug te zien in zo'n kleintje, om een zoen te krijgen van zo'n lief meisje. Eigenlijk mag ik ook niet klagen: ik heb twee mooie, gezonde kindjes op de wereld gezet.''

Hoewel haar carrière nu achter haar gezin op de tweede plaats komt, denkt de zangeres nog niet aan stoppen. "Het is niet zo dat ik huismoeder zou willen zijn", zegt Edsilia daarover in het AD. "Ik zou onrustig worden als ik zou stoppen met werken. Ik heb wel leren doseren, want ik heb mijn kinderen niet gekregen om de zorg over te laten aan anderen. Al moet ik zeggen dat ik heel blij ben met de oma's die veel doen.''

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties