×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Fans boos op Madonna

Twee uur te laat in Brisbane

17.03.2016 -

Madonna's tour in Australië verloopt allerminst op rolletjes. Nadat ze eerder al in dronken toestand opviel tijdens concerten, verscheen ze woensdagavond meer dan twee uur te laat op het podium.


Het concert in Brisbane had om 21.00 uur moeten beginnen, maar pas om 23.22 uur verscheen de zangeres op het podium, zo klokten lokale media. Ook het Australische televisieprogramma Today was erbij en kreeg boze bezoekers voor de camera. "Ik moet morgen gewoon werken. Heb een beetje respect Madonna", zegt een geïrriteerde concertganger. Velen misten hun laatste trein vanwege de late start van het concert.

Toch vertoonde Madonna geen berouw voor haar weinig punctuele gedrag en grapte dat ze zelden te laat is. "Jullie zijn hier gewoon te vroeg, dat is het probleem", zei ze volgens The Guardian toen ze eenmaal haar concert aanving. "Blijf thuis, doe je haar en make-up, drink een tequila, rol een dikke joint. Oh nee, in die rommel geloof ik niet. Kom gewoon laat en ik hoef niet vroeg te komen. We hebben nog drie shows te gaan en willen dit probleem oplossen."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties