×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Frank Sinatra jr. overleden

17.03.2016 -

Frank Sinatra Jr., de zoon van Frank Sinatra, is overleden aan de gevolgen van een hartaanval. Sinatra werd na een ernstige hartaanval met spoed afgevoerd naar een ziekenhuis in Daytona Beach in Florida, waar hij woensdag een concert zou geven. Even later overleed hij daar, bevestigt zijn zus Nancy via Twitter.


"De familie Sinatra rouwt om het ontijdig overlijden van hun zoon, broer, vader en oom Frank Sinatra Jr. Slaap zacht Frankie." Frank Junior trad met zijn carrière als zanger en songwriter in de voetsporen van zijn vader en momenteel bracht hij een ode aan hem in zijn Sinatra Sings Sinatra: The Centennial Celebration-tour. Behalve op woensdagavond zou de 72-jarige crooner deze week nog twee concerten geven waarin hij de liedjes van zijn vader zingt.

Vader Frank Sinatra sr.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties