×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Angelina Jolie bezoekt vluchtelingen

16.03.2016 -

Angelina Jolie heeft woensdag aan de Grieks-Macedonische grens vluchtelingen ontmoet bij de grensplaats Idomeni. Jolie is momenteel op reis in haar hoedanigheid van speciaal ambassadeur van de VN voor vluchtelingen.


Angelina bezocht ook immigranten in de haven van Piraeus en in het vluchtelingenkamp Eleonas bij Athene. Later op de dag zou ze ook een ontmoeting hebben met de Griekse premier Alexis Tsipras. De Griekse televisie toonde woensdag beelden van Jolie in de vluchtelingenkampen, omringd door migranten en media.

Dinsdag had de speciaal gezant van de Verenigde Naties de vluchtelingenkampen in Libanon bezocht. ,,Op deze dag, precies vijf jaar na het begin van het Syrië-conflict, had ik gehoopt in Syrië te zijn. Om te helpen families terug naar huis te brengen. Het is tragisch en beschamend dat we nog steeds ver van dit punt verwijderd zijn'', zei ze tegen journalisten.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties