×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Moeder Douwe Bob niet naar Songfestival

16.03.2016 -

De moeder van Douwe Bob lijkt vooralsnog niet van plan naar Zweden af te reizen voor het Eurovisie Songfestival. "Ik ga er niet naartoe, ik zit met een klein, zielig, oud hondje."


Douwe Bob hoopt dat zijn moeder, van wie hij woensdag een prijs kreeg overhandigd, er toch bij is in mei als hij Nederland vertegenwoordigt met het nummer Slow Down. "Je moet wel gaan. Je moet wel bij de finale zijn."

Helemaal uitsluiten dat ze het liedjesfestijn mist, doet Douwe Bobs moeder ook nog niet, zo meldt ze aan RTL Boulevard. "Schat ik weet dat je wil dat ik ga, maar ik zit met dat kleine hondje. We moeten even kijken hoe we dat gaan managen, ik hoop wel te gaan. Misschien is het hondje tegen die tijd wel overleden."

Reacties