Placeholder

Liza Sips heeft al een naam voor haar zoontje

Het zoontje van Liza Sips en haar vriend Ralph Manheim moet nog geboren worden, maar de actrice is al supertrots op haar 'kleine mannetje'. Dat vertelt ze in een interview met Grazia.

Liza hield het geslacht van haar eerste spruit lang geheim. "Alleen onze naaste omgeving wist het. Tijdens de babyshower rees de vraag: mogen we foto's posten op social media? Ik keek mijn moeder en schoonmoeder aan en besloot dat het eigenlijk wel een mooi moment was om het bekend te maken."
Vriend Ralph vindt het fijn dat het geen geheim meer is dat hij een zoon krijgt. "Hij is blij dat hij het eindelijk over 'zijn zoon' kan hebben. Liever zo dan dat het op een andere, lelijke manier gaat lekken."
Liza is heel blij dat ze een zoon krijgt. "Ik heb mezelf altijd als moeder van een jongen gezien. Ralph riep in het begin neutraal dat het hem niets uitmaakte, maar ging uit zijn dak toen ze zeiden: 'Gefeliciteerd, u wordt vader van een jongetje'."
Een naam hebben Liza en Ralph al maanden. "Voordat ik überhaupt in verwachting was, zijn we in een soort van brainstorm hardop namen gaan bedenken. We hadden allebei dezelfde lievelingsnaam. Het is bijna walgelijk, gatver, nu moet ik echt ophouden."