×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Yolanthe dringt geen geloof op aan Xess

16.03.2016 -

Yolanthe Sneijder-Cabau laat haar zoontje Xess zelf bepalen of hij wil geloven. "Zoiets zal ik nooit opdringen", schrijft ze in haar column voor Grazia. Wel laten Yolanthe en Wesley hun kind deze zomer dopen op Ibiza.


"We zijn een paar keer naar het kerkje geweest waar ik zelf ook ben gedoopt", schrijft Yolanthe, die twee weken geleden via Instagram een foto deelde waarop ze met Xess in haar armen voor het kerkje staat. "Het is een prachtig Spaans kerkje - vredig, wit en sereen - en de priester vindt het geweldig om onze baby in te zegenen, omdat hij onze familie al zo lang kent."
Yolanthe en Wesley, die zich in aanloop naar zijn huwelijk liet dopen, dringen Xess het geloof niet op, maar willen het hem wel meegeven. "Als Xess ouder is, kan hij uiteindelijk zelf bepalen of hij überhaupt wil geloven, wat hij dan wil geloven en op wat voor manier hij dat praktiseert."
Yolanthe is nu al benieuwd naar de keuze van haar vijf maanden oude zoon. "Zelf ben ik geboeid door religie in de breedste zin van het woord, dus ik vind het heel mooi om Xess daarmee te laten opgroeien en ben nu al benieuwd hoe hij daar over een paar jaar zelf over denkt."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Instgram Yolanthe Sneijder-Cabau en BuzzE

Reacties