×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Taylor Swift deelt romantische vakantiefoto’s

16.03.2016 -

Taylor Swift en Calvin Harris zijn naar een tropisch oord getrokken om het 1-jarige jubileum van hun relatie te vieren. Via social media laten de twee zien dat ze er een romantische tijd beleven.


"Die dag dat we eindelijk op vakantie gingen", schrijft Taylor bij een video op Instagram waarop ze vanaf een trampoline in zee het water in springt. Op een volgende foto is ze zoenend op het strand te zien met haar vriend om vervolgens hun initialen in het zand te schrijven. "TS + AW", staat er te lezen, waarbij AW verwijst naar de echte naam van de top-dj die eigenlijk Adam Wiles heet.

Ook Calvin deelt een serie foto's. Zo kiekt hij zijn vriendin tussen de palmbomen en laat hij zien dat er twee waterscooters klaarliggen voor meer vakantieplezier. Vorige week vierde het duo hun jubileum thuis al, toen verraste Calvin Taylor met een taart en gaf hij haar een hartvormig medaillon cadeau met daarin de datum van het begin van hun relatie gegraveerd.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties