Madonna ontkent dronkenschap op podium

Madonna heeft hard uitgehaald naar critici die beweerden dat ze dronken een optreden had gegeven in het Australische Melbourne. Via Instagram liet ze weten dat ze absoluut geen drank of drugs had gebruikt. "Ik zou nooit een van mijn shows high of dronken hebben kunnen doen."

Madonna is bezig aan haar Rebel Heart-tour. Ze herhaalde wat actrices Jennifer Lawrence en Patricia Arquette eerder zeiden: ze zou meer respect hebben gekregen als ze een man was geweest. "Onder dit alles gaat seksisme en misogynie schuil. Het bewijs is dat we niet alleen lager betaald worden, maar dat we ook nog steeds als ketters worden beschouwd als we buiten de gebaande paden gaan", schrijft de zangeres. "Seksisme is springlevend, maar ik leef voor de liefde."

De afgelopen tijd heeft Madonna een reeks berichten geplaatst over haar turbulente privéleven. Ze droeg ook een nummer op aan haar 15-jarige zoon Rocco, die momenteel bij zijn vader Guy Ritchie in Londen woont. Zijn ouders zijn al wekenlang in een juridische strijd verwikkeld over de ouderlijke zeggenschap.