×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jamai heeft geen respect voor 'clowns'

15.03.2016 -

Jamai neemt als jurylid van Idols geen blad voor de mond als er iemand komt auditeren die totaal geen talent heeft en alleen voor de lol op televisie wil komen. "Als mensen het niet serieus nemen, dan heb ik daar ook geen respect voor", zegt hij.


Voor de kandidaten die geen idee hebben dat ze niet kunnen zingen, is hij iets milder. "Ik ga niemand aanmoedigen te stoppen met zingen", aldus de zanger, die de eerste editie van Idols in 2003 won.

Volgens Jamai's voorganger Henkjan Smits hebben de 'clowns' Idols wel tot een succes gemaakt. "Zij zijn heel waardevol geweest. Het was een cadeautje", zegt het oud-jurylid in de krant. Het stoort hem wel dat veel van de kansloze afvallers nog jarenlang in de spotlights stonden, puur om uitgelachen te worden. "Het werd in mijn optiek een beetje het kabinet van de wansmaak."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties