×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Connie maakt geen toestand van huwelijk

14.03.2016 -

Connie Witteman gaat 'waarschijnlijk' dit jaar trouwen met Eugène van Duin. "Maar we gaan er geen toestand van maken", zegt de ex van Hans Breukhoven.


"Op mijn leeftijd vind ik dat niet chic", zegt de 64-jarige diva in De Telegraaf. "Ik heb vier kinderen, zes kleinkinderen en dan gaat oma in een witte jurk trouwen."

Connie is van plan pas na haar huwelijksreis bekend te maken dat ze weer is getrouwd. "We rijden gewoon ergens heen, trouwen daar en vervolgens rijden we met de auto door naar het zuiden voor de huwelijksreis. Dan hoort iedereen wel als we terug zijn dat we getrouwd zijn."

De twee hebben al langer trouwplannen. In november 2014 besloten Connie en Eugène hun huwelijk uit te stellen nadat bij Connie's ex Hans alvleesklierkanker werd ontdekt. "Ons hoofd staat nu absoluut niet naar een feest", zei Connie destijds in RTL Boulevard.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties