×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

John Legend noemt Trump racist

12.03.2016 -

John Legend heeft in een verhitte onlinediscussie met de zoon van Donald Trump, de Republikeinse presidentskandidaat een racist genoemd. Dat zegt de website Hollywood Reporter.


Aanleiding van de discussie was het bericht dat Donald Trump een bijeenkomst in Chicago afblies omdat de aanwezige demonstranten een te groot risico vormden. Donald Trump junior maakte de demonstranten belachelijk op Twitter, omdat ze volgens hem geen antwoord konden geven op de vraag waarom ze aan het protesteren waren.

Legend twitterde terug: 'Ik denk dat ze aan het protesteren waren tegen je racistische vader. Zo moeilijk is dat niet'. Donald Trump junior reageerde daarop met: 'Daar gaan we weer, dit kan niet het antwoord zijn op alles waar je het niet mee eens bent. Dit is de reden waarom ons land zo verdeeld is.'

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties