×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jan de Hoop wil HHB wel presenteren

11.03.2016 -

Jan de Hoop zou de presentatie van Heel Holland Bakt best een jaartje over willen nemen van Martine Bijl. Dat vertelde de nieuwslezer op radio 538. Omroep MAX is nog altijd op zoek naar een presentator of presentatrice die het dit seizoen kan overnemen van, de nog altijd revaliderende, Martine Bijl.


'Ik vind het enorm leuk om Heel Holland Bakt te doen, maar ik denk dat Omroep MAX voldoende andere keuzes heeft. Hanneke Groenteman zou leuk zijn of Nelleke van der Krogt. Ik zou het zelf ook heel leuk vinden om te doen,' aldus de nieuwslezer van RTL die momenteel ziek thuis zit vanwege stemproblemen.

Jan is een groot fan van het programma, net als Paul de Leeuw. Hij antwoorde overigens bijna hetzelfde op de vraag of hij het programma zou willen presenteren. Als hij gevraagd wordt weigert hij niet, maar hij ziet betere opties.

Foto: Reni van Maren

Reacties