×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mariah Carey maakt realityserie

11.03.2016 -

Mariah Carey gaat een realityserie maken rond haar concerten in Las Vegas en tour in Europa. De serie rond het werk en persoonlijke leven van de zangeres gaat waarschijnlijk Mariah's Squad heten, weten insiders te melden


Dat meldt Us Weekly. "Mariah kijkt er naar uit om momenten uit haar persoonlijke leven te delen. Het laat zeker een andere kant van haar zien." Het idee voor de show komt uit de koker van haar nieuwe manager die ze vorig jaar aanstelde, een voormalig tv-producent.

Mariah is al even bezig met het vastleggen van haar drukke leven; onlangs werd ze al gespot met een camerateam om haar heen. Toen ze het Oscarfeestje van Elton John bezocht viel ze al op met haar entourage. "Het leek erop dat ze haar eigen camerateam had gekocht", meldt een ooggetuige die er toen bij was. "Ze wilde er zeker van zijn dat haar team de juiste shots maakte."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties