×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Het wordt stil in huize Krajicek

11.03.2016 -

Bij Richard Krajicek en Daphne Deckers wordt het over een paar maanden een stuk stiller. Dochter Emma (zeventien) en zoon Alec (vijftien) pakken medio juni beiden hun biezen, vertelt Daphne vrijdag in een ochtendkrant.


"Alec wil, als hij zijn examen haalt, meteen als tennisser het profcircuit in en gaat daarom het huis uit. Emma gaat deze zomer eerst naar Los Angeles, waar ze een korte opleiding gaat volgen aan de toneelschool. Als ze terug is uit Amerika gaat ze vervolgens beginnen aan een studie in Rotterdam", vertelt Daphne over de toekomstplannen van haar kroost.

Dat haar beide kinderen tegelijkertijd uitvliegen, ervaart Daphne 'niet als iets negatiefs'. "We hebben ze zo goed mogelijk opgevoed en nu moeten ze het zelf laten zien." De presentatrice noemt de huidige fase in haar leven 'ook een heel leuke'.

Daphne en haar man Richard hebben hun kinderen meegegeven dat ze het zelf 'moeten halen' in het leven. "Daar hebben we ze zo goed mogelijk voor klaargestoomd en ik ben benieuwd hoe ze het allebei gaan doen straks. Maar eigenlijk maak ik me nergens zorgen om."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties