×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Don McLean gaat scheiden

11.03.2016 -

American Pie-zanger Don McLean (70) gaat scheiden. Zijn vrouw Patrisha McLean heeft de scheiding aangevraagd.


McLean werd in januari opgepakt op verdenking van huiselijk geweld in hun huis in de Amerikaanse staat Maine. ''Nadat ze de tijd heeft heeft genomen om na te denken over haar huwelijk, heeft Parisha besloten dat scheiden het beste is in haar belang'', aldus haar advocaat donderdag in een verklaring, weet New York Daily News.

Sinds zijn arrestatie was het Don McLean verboden om contact met zijn vrouw op te nemen. ''Ze heeft de kracht en het inzicht gekregen buiten zijn invloed om'', aldus de advocaat. Het huiselijk geweld van 18 januari is een van de vele grove episodes als gevolg van zijn woede en controlerend gedrag gedurende hun huwelijk'', voegde de advocaat eraan toe.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties