×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Peter van der Vorst hele zomer gezicht van RTL Late Night

10.03.2016 -

Peter van der Vorst is deze zomer een maand lang het gezicht van RTL Late Night. De talkshow gaat dit jaar voor het eerst door in juli, maar dan wel zonder de vaste presentator Humberto Tan.


Zo bevestigt RTL aan het AD. Humberto Tan presenteert op vrijdag 1 juli zijn laatste uitzending van het seizoen. Daarna neemt Peter van der Vorst het van hem over tot en met 29 juli. Luuk Ikink zal deze zomer ook niet te zien zijn in RTL Late Night. 

Onduidelijk is nog of het programma in de zomer inhoudelijk wordt veranderd. 'Ik heb gezegd: ik ben er tot 1 juli en alles wat jullie daarna doen: succes!', grapte Humberto op Radio 538 tijdens de ochtendshow van Edwin Evers. 

Peter viel al vaker in voor Humberto. Zo was hij in 2014 twee keer als presentator te zien toen Humberto in Sotsji was voor de Olympische Spelen en onlangs toen Humberto te gast was in zijn eigen programma na het winnen van de titel Omroepman van het Jaar. 

Humberto heeft er overigens geen problemen mee als Peter met zijn talkshow meer kijkers trekt. 'Uiteindelijk profiteer ik daar ook van. En als RTL zegt dat Peter beter is, dan is dat zo. Je moet niet angst laten regeren.'

 

 

Foto: BuzzE

Reacties