×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ook Bette Midler plaatst pikant selfie

10.03.2016 -

Bette Midler is in navolging van Kim Kardashian 'met de billen bloot gegaan'. De 70-jarige actrice postte een (gefotoshopte) selfie op Twitter en daagde de vrouw van Kanye West uit haar lichaam in te zetten voor het goede doel.


Bette en Kim ruzieden afgelopen week op Twitter nadat Kim een naaktfoto op Instagram had gegooid. Midler reageerde cynisch en twitterde na het zien van de foto dat Kim de camera moet inslikken als ze wilt dat mensen een deel van haar zien dat ze nog nooit gezien hebben.

Dit grapje schoot in het verkeerde keelgat bij de realityster, die Bette vervolgens te grazen nam op Twitter. Ze beschuldigde Bette er onder meer van een 'onoprechte vriend' te zijn. ''Blijkbaar kan iedereen een selfie maken, maar niet iedereen kan tegen een grapje'', sloeg Midler terug.

En nu heeft Bette ook een selfie op internet gezet. Ze houdt een bord voor haar lichaam waarop ze oproept geld te doneren aan haar goede doel. Op de achtergrond hangt een spiegel, waarin te zien is dat Midler in haar string staat. ''@KimKardashian zet je selfie aan het werk.. voor een goed doel! Doneer, retweet, ik leg 2 dollar neer voor elke dollar die je doneert'', schrijft Bette erbij.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties