Placeholder

Ook Bette Midler plaatst pikant selfie

Bette Midler is in navolging van Kim Kardashian 'met de billen bloot gegaan'. De 70-jarige actrice postte een (gefotoshopte) selfie op Twitter en daagde de vrouw van Kanye West uit haar lichaam in te zetten voor het goede doel.

Bette en Kim ruzieden afgelopen week op Twitter nadat Kim een naaktfoto op Instagram had gegooid. Midler reageerde cynisch en twitterde na het zien van de foto dat Kim de camera moet inslikken als ze wilt dat mensen een deel van haar zien dat ze nog nooit gezien hebben.

Dit grapje schoot in het verkeerde keelgat bij de realityster, die Bette vervolgens te grazen nam op Twitter. Ze beschuldigde Bette er onder meer van een 'onoprechte vriend' te zijn. ''Blijkbaar kan iedereen een selfie maken, maar niet iedereen kan tegen een grapje'', sloeg Midler terug.

En nu heeft Bette ook een selfie op internet gezet. Ze houdt een bord voor haar lichaam waarop ze oproept geld te doneren aan haar goede doel. Op de achtergrond hangt een spiegel, waarin te zien is dat Midler in haar string staat. ''@KimKardashian zet je selfie aan het werk.. voor een goed doel! Doneer, retweet, ik leg 2 dollar neer voor elke dollar die je doneert'', schrijft Bette erbij.