×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nick maakt zich nog niet druk om huwelijk

09.03.2016 -

Nick Schilder stapt over een paar maanden in het huwelijksbootje, maar maakt zich daar nog helemaal niet druk om. "We staan er allebei vrij relaxed in", vertelt hij.


"Ik kan me er nu wel een voorstelling van proberen te maken, maar ik ga dat pas op dat moment ervaren." Nick trouwt in juli op Ibiza met Kirsten Hofstee, met wie hij al jaren gelukkig is. "We leven er heel erg naartoe. Op dit moment zijn we nog allerlei dingen aan het afstemmen. Alles wat we tot nu toe weten, hebben we bekendgemaakt: 26 juli op Ibiza," vertelt de zanger in Grazia.
Nick en Kirstin zijn al tien jaar samen en hebben een dochter van vijf, Nikki, en een zoon van drie, Julian. "We waren de afgelopen jaren druk met twee kinderen op de wereld zetten en ons nieuwe huis. Voor ons is dit het juiste moment om te trouwen. Ik vind het een mooi gegeven dat de kinderen erbij zijn en het bewust kunnen meemaken."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties