×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Anouk: 'Ik weiger om bang te zijn'

Zangeres krijgt veel doodsbedreigingen

07.03.2016 -

Anouk blijft ondanks de vele doodsbedreigingen aan haar adres koel. De zangeres probeert zich er niet te veel van aan te trekken.


"Het is toch geen leven om continu angstig te zijn?", vraagt de zangeres zich af in Veronica Magazine. "Dus weiger ik om bang te zijn.”

Anouk schreef naar aanleiding van de aanslagen in Parijs het nummer Keeps Getting Better, dat op haar nieuwe album Queen for a Day staat. De Haagse was ten tijde van de aanslagen in de Franse hoofdstad. Ze kreeg er niets van mee maar het zette haar toch aan het denken.

"Laatst stond ik op een zaterdag in de Bijenkorf en dan schiet het wel door mijn hoofd dat het ook een goeie plek zou zijn voor een aanslag. Het kan altijd gebeuren", aldus Anouk. "Is het niet een aanslag, dan kan er altijd een gek zijn die denkt: ik knal haar neer. Ik krijg zo veel doodsbedreigingen en onzin naar mijn hoofd. Het hoeft er maar één te zijn, hè?"

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties