×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Giel Beelen begint internettalentenjacht

07.03.2016 -

Giel Beelen komt met een nieuwe muzikale talentenjacht, die zich volledig online afspeelt. Dat maakte de 3FM-dj maandagochtend bekend in zijn radioshow.


Deelnemers kunnen vanuit huis meedoen door een filmpje op te nemen en die op internet te zetten. Er is geen leeftijdsgrens en ook het genre maakt niet uit.

Beelen maakt uiteindelijk van alle inzendingen een top 100 op basis van het aantal views en likes op internet. De kandidaten strijden vervolgens met elkaar voor een plaats in een selectie. Die selectie kan in de loop van de tijd veranderen waardoor steeds andere ‘winnaars’ onder de aandacht komen. De selectie krijgt ondersteuning van experts en coaches. Wie dat zijn, is nog niet bekend.

Giels Talentenjacht is niet de eerste talentenshow uit de koker van de dj. Eerder bedacht hij voor televisie De beste singer-songwriter van Nederland.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties