×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Charlie Sheen kan alimentatie niet betalen'

05.03.2016 -

Charlie Sheen heeft de rechter gevraagd het alimentatiebedrag dat hij maandelijks overmaakt naar ex Brooke Mueller te verlagen. Sheen en Mueller hebben twee kinderen samen, de tweeling Bob en Max.


Volgens People kan Sheen de 55.000 dollar (ruim 50.000 euro) die hij iedere maand overschrijft, niet meer missen. Sheen en Mueller waren tussen 2008 en 2011 getrouwd en in die periode verdiende de acteur naar eigen zeggen aanzienlijk meer dan nu. Met zijn hoofdrol destijds in de hitserie Two And A Half Man harkte de excentrieke Sheen ruim 600.000 euro per maand binnen.

De totale alimentatiesom waar Mueller recht op heeft, bedraagt een dikke 26 miljoen euro. Hoeveel Sheen wil gaan betalen, is niet duidelijk. Hij zegt tegenwoordig 'nog maar' 85.000 euro per maand te verdienen.

Bron: © 2016 ANP E.A., ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN

Reacties