×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

André jr. vond zichzelf geen goede zanger

04.03.2016 -

André Hazes jr. heeft lange tijd gedacht dat hij maar weinig van het zangtalent van zijn vader had meegekregen. In zijn tienerjaren bakte hij er helemaal niets van.


"Tot mijn achttiende kon ik écht niet zingen. Ik weet nog amper hoe ik het geleerd heb", aldus Dré vrijdag in De Telegraaf. "Het zal met eelt op mijn stembanden te maken hebben vermoed ik."

Die eelt dankte hij naar eigen zeggen aan zijn wilde jaren als puber. "Van mijn dertiende tot mijn achttiende heb ik alleen maar in de stad rondgehangen, deed alles wat God verbood", vertelt de 22-jarige zanger. "Toen ik daarna weer begon met zingen was het nog steeds niet perfect, maar het kwam wel van diep en daar gaat het om. Om dat rauwe."

Inmiddels is Dré wel overtuigd van zijn kunnen maar hij gelooft niet dat hij ooit zijn vader kan overtreffen. "Maar ik kan wel proberen om de beste van deze tijd te worden. Ofwel: als Marco Borsato twaalf Ziggo Domes vult, dan wil ik er ooit dertien."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Instagram, BuzzE

Reacties