×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Roy Donders weer vrijgezel

03.03.2016 -

Roy Donders en zijn vriend Marvin, hebben een punt gezet achter hun relatie van ruim 2,5 jaar. 'We passen toch minder goed bij elkaar,' aldus de stylist van het Zuiden.


 

     

    Roy deelt zijn gebroken hart op Facebook. 'Marvin en ik hebben besloten uit elkaar te gaan. De reden hiervoor is dat we toch minder goed bij elkaar passen dan we hadden gehoopt en gedacht', laat de huispakkenontwerper weten.

    De stylist heeft veel verdriet van de breuk. 'We kijken terug op een fantastische tijd samen. Zoals jullie zullen begrijpen vinden we het allebei jammer en verdrietig dat het is afgelopen.'

    Eerder nog verklapte Marvin Ophof dat hij zijn vriend snel ten huwelijk wilde vragen nadat ze twee jaar een relatie hadden. 'Ik weet eigenlijk gewoon zeker dat wij samen oud worden', vertelde Roy destijds. Die droom valt nu in duigen.

    Reacties