×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

David Hasselhoff keert terug in Baywatch-film

03.03.2016 -

Baywatch-icoon David Hasselhoff zal zijn terugkeer maken in de filmversie van de beroemde serie.


Dat meldt producent en hoofdrolspeler Dwayne Johnson via Instagram. "Het is me een genoegen om de originele Baywatch-gangster zelf David Hasselhoff te verwelkomen in onze film", meldt The Rock bij het filmpje waarin hij een videogesprek voert met de acteur. "Ik ben er sinds mijn geboorte al klaar voor", zegt Hasselhoff in het gesprek over de uitdaging opnieuw in de wereld van Baywatch te stappen.

Welke rol Hasselhoff zal spelen is nog niet duidelijk. Johnson neemt in de filmversie namelijk de oude rol van hem over, die van Mitch Buchannon. Wel verwacht Johnson dat de veteraan zonder bovenkleding te zien zal zijn. "Hij heeft zich kapot getraind en is in de beste vorm sinds jaren."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties