×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Louis Talpe weer vrijgezel

02.03.2016 -

Louis Talpe leek lange tijd dolgelukkig in de liefde. De voormalige Goede Tijden, Slechte Tijden-acteur werd sinds vorig jaar mei aan het Belgische model Danièla Degraux gekoppeld. Die liefde lijkt inmiddels weer voorbij.


Louis Talpe kon afgelopen zomer zijn verliefdheid wel van de daken schreeuwen. ’Ik ben echt heel gelukkig in de liefde’, vertelde de voormalige GTST-ster. De acteur wilde niet vertellen om wie het ging, maar al snel onthulden de Vlaamse kranten dat de beeldschone Danièla Degraux de gelukkige was. Die liefde lijkt inmiddels weer voorbij. De manager van Louis laat aan Weekend weten dat zij niet beter weet dan dat de acteur op dit moment vrijgezel is...

Benieuwd naar het hele verhaal? Lees het deze week in Weekend.

Foto: Brunopress, Instagram

Reacties