×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Voorwaardelijke boete voor Ben Saunders

02.03.2016 -

Zanger Ben Saunders heeft woensdagochtend van de politierechter in Alkmaar wegens vernieling een voorwaardelijke boete van 350 euro gekregen. Daarnaast moet hij de schade vergoeden die hij in oktober 2014 buiten aanrichtte toen hij een café in Landsmeer werd uitgezet. Hij vernielde daar spiegels van een auto en een scooter.


Het was de tweede keer binnen een week dat de Hoornse artiest (32), woensdag zelf niet aanwezig, door de rechtbank in Alkmaar werd veroordeeld. Vorige week donderdag kreeg hij na een eis van vijf maanden celstraf een taakstraf van 180 uur opgelegd wegens geweld tegen een parkeerwachter. Het Openbaar Ministerie (OM), dat woensdag een onvoorwaardelijke boete van 350 euro eiste, beraadt zich in die zaak nog op hoger beroep.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties