×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Eddie Redmayne mag geslacht baby niet weten

’Mijn vrouw heeft de broek aan’

29.02.2016 -

Eddie Redmayne en zijn echtgenote verwachten over een paar maanden hun eerste kind. De acteur had graag willen weten of hij een zoon of dochter krijgt, maar hij heeft geen idee.


"Mijn vrouw zei: we houden het een verrassing", zei Eddie op de rode loper van de Oscars tegen Extra. "Ik dacht: misschien is het wel leuk om te weten. Maar zij heeft de broek aan", zei Eddie over zijn echtgenote Hannah. "Het is nog een grote verrassing."
Eddie is blij dat hij nog een paar maanden heeft voordat de baby er is. "We hebben net de eerste boeken gekocht. Die liggen ons nu aan te staren, we moeten leren over het ouderschap, maar we hebben de boeken nog niet opengeslagen."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties