×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Airen Mylene pas na Wie Is De Mol? verliefd

29.02.2016 -

Taeke Taekema en Airen Mylene vielen pas na terugkomst uit de Dominicaanse Republiek voor elkaar. Daar leerden de oud-hockeyer en de presentatrice elkaar kennen tijdens de opnamen van Wie Is De Mol?


"De vonk sloeg niet over tijdens de opnames, maar pas toen we terug waren", vertelt Taeke maandag in het AD. "Nu hebben we het heel leuk samen en dat hebben we te danken aan het programma."

Airens verblijf op de Dominicaanse Republiek was maar van korte duur. De SBS-presentatrice was dit seizoen de eerste afvaller van Wie Is De Mol?. Taeke hield het een stuk langer voor; hij viel net voor de finale af.

Airen en Taeke maakten eerder deze maand bekend een setje te zijn. De presentatrice deelde via Instagram foto's van de wintersportvakantie waarvan ze samen met de oud-hockeyer genoot.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties