×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Johnny de Mol gaat door op Lesbos

‘Er is hier genoeg te doen’

28.02.2016 -

Johnny de Mol gaat door met de hulpverlening aan vluchtelingen op Lesbos, ondanks de geringe belangstelling voor de zogenoemde vluchtelingen-hulpvakanties van Sunweb en Transavia.


Sunweb-baas Gert De Caluwe geeft aan dat er nauwelijks belangstelling is voor de reizen, waarbij men in een viersterrenhotel verblijft en overdag hulp verleent aan de duizenden vluchtelingen op het Griekse eiland.

Volgens De Caluwe vinden er nog twee hulpvluchten ,,zonder winstoogmerk'' van Schiphol naar Lesbos plaats. ,,Medio maart moeten we deze luchtbrug vroegtijdig stoppen, omdat er grotendeels leeg wordt gevlogen.''

De vluchten zijn een initiatief van goede doelenstichting Movement On The Ground van Johnny de Mol. "Wij gaan stug door met helpen. Er is genoeg te doen op Lesbos. Ik heb wel wat anders aan mijn hoofd dan me te verweren tegen zure, onterechte kritiek", aldus Johnny.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Movement On The Ground

Reacties