×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Liza Sips verklapt geslacht kindje

27.02.2016 -

De zwangere actrice Liza Sips is zaterdag verrast met een babyshower, waar blauwe ballonnen en een blauwe taart meer dan duidelijk maakten dat ze in verwachting van een jongetje is.


''Wauw!!! Verrast met een babyshower door mijn lieve familie en beste vrienden. Love you all"', schrijft ze bij de foto waarop te zien is dat ze de taart aansnijdt. Het geslacht van het kindje laat zich raden met de tekst Baby Boy die de taart siert.

Liza maakte in september bekend dat zij en haar vriend Ralph Manheim ouders worden. Dat het een zoontje zou worden hielden de twee tot nu toe geheim. "Het gaat hartstikke goed. Ik heb heel weinig te klagen", zei Liza afgelopen week nog. "Ik ben er tot nu toe redelijk fluitend doorheen gegaan."

Bron: © 2016 ANP E.A., ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN

Reacties