×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Birgit Schuurman twijfelt over tweede kind

27.02.2016 -

Birgit Schuurman twijfelt over het krijgen van een tweede kind. De 38-jarige actrice en zangeres weet dat ze niet lang meer kan wachten met het nemen van een beslissing.


"Ik ben er nog steeds niet uit. Ik vind het lastig. Vanwege het leven dat ik heb. Moet ik dat helemaal gaan veranderen? Ik ben nu happy met de balans tussen werk en gezin", zegt Schuurman in het AD. "Ik vind dat ik een goede moeder ben en tegelijkertijd mijn eigen verlangens niet verloochen. Maar ik zit nog steeds op de wip omdat ik mijn zoontje Chico ook een broer of zus zou gunnen."

De vrouw van regisseur Arne Toonen vindt dat je als ouder verantwoordelijkheden hebt. "Afgelopen jaar was ik op het festival Into The Great Wide Open en daar zag ik ouders zeulen met kinderen met een koptelefoon op. Iedereen ploeterend in het zand. Toen dacht ik: voor wie is dit nu leuk? Niet voor die kinderen en niet voor die vaders en moeders. Had gezorgd voor een oppas, dan had je een lekker wijntje kunnen drinken in plaats van je met poepluiers bezig te houden. Sommige dingen moet je gescheiden houden. Tenminste, zo sta ik erin."

Bron: © 2016 ANP E.A., ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN

Reacties