×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mark van Eeuwen terug in GTST

26.02.2016 -

Mark van Eeuwen is binnenkort weer even te zien als Jack van Houten in Goede Tijden, Slechte Tijden. Van een definitieve terugkeer is echter geen sprake, aldus de acteur.


"Ik heb het hartstikke naar mijn zin bij The Bodyguard en bij Flikken", zei Mark, die in 2012 voor het laatst in het fictieve soapdorp Meerdijk rondliep, in RTL Boulevard. Wel vond hij het erg leuk om weer eens op de set te zijn van de RTL-soap. "Het was echt een warm bad, maar het is geen terugkeer."

Mark komt in GTST het vertrekkende personage van Pip Pellens ophalen. Het scenario werd uitgekozen door de kijkers, die uit drie verhaallijnen konden kiezen hoe Pellens de serie gaat verlaten.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties