×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Frans Bauer wil eerlijke en openhartige vlogs

25.02.2016 -

Frans Bauer vindt het belangrijk dat zijn video’s op YouTube open en eerlijk zijn. Dat houdt voor de volkszanger in dat ook moeilijke momenten vastgelegd worden.


Dat vertelde hij donderdag in Koffietijd. “Vloggen is gewoon eerlijk. Dat is open en een-op-een”, zei Frans naar aanleiding van de video over zijn 42e verjaardag. Dat was de eerste verjaardag die de zanger moest vieren zonder zijn vader Chris, die vorig jaar januari stierf. Frans was in tranen toen hij op zijn taart een foto van zijn vader zag. “Dat was heel heftig, toch een stukje van je gevoel.”

Frans mist zijn vader geregeld. Hij wordt op ‘de meest gekke momenten’ overvallen door het gemis. “Iedereen die iemand heeft verloren kent dat gevoel. Je moet door, maar sommige dingen raak je niet kwijt.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties