×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Wesley en Yolanthe winnen rechtszaak tegen bouwbedrijf

24.02.2016 -

Wesley Sneijder en Yolanthe Sneijder-Cabau kunnen opgelucht ademhalen. Ze hoeven de bijna anderhalve ton die een aannemer eiste voor de verbouwing van hun villa op Ibiza niet te betalen. Dat heeft de rechtbank in Utrecht woensdag bepaald.


Wesley en Yolanthe liggen al lange tijd in de clinch met de aannemer. De man vindt dat de twee ruim 142.000 euro moet ophoesten omdat hij dat al aan kosten zou hebben gemaakt voordat de verbouwing was begonnen. Het koppel ging uiteindelijk echter met een andere aannemer in zee en weigerde de rekening te betalen.

De rechter stelt Wesley en Yolanthe in het gelijk omdat er nooit een officiële overeenkomst tussen beide partijen was afgesloten. Wel moet het stel een bedrag van zo'n 21.000 euro betalen voor bijzondere kosten.

Wesley en Yolanthe zijn tevreden met de uitspraak. "Ze zijn erg blij met deze overwinning", zegt hun manager tegen Shownieuws.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties