Placeholder

Extra beveiliging Marco Borsato

Marco Borsato heeft zijn nieuwe villa in het Gooi onlangs voor een vermogen extra laten beveiligen. De zanger wil er alles aan doen om het actieve inbrekersgilde in Blaricum geen enkele kans te geven.

De inwoners van het Gooi gaan momenteel gebukt onder een ware inbraakgolf. Zo was onlangs Willeke Alberti het slachtoffer van criminelen. Terwijl de zangeres 's avonds op de bank zat werd in de kamer naast haar ingebroken. Dat nieuws is ook Marco Borsato niet ontgaan, en de zanger huurde vorige week dan ook een geronomeerd beveiligingsbedrijf in om zijn villa van de nieuwste snufjes op het gebied van beveiliging te voorzien.

Marco betaalde voor zijn nieuwe huis in Blaricum 3.750.000 euro. Voor dat geld hebben de zanger en zijn gezin een mooi huis, maar weinig privacy. Het huis ligt aan de weg, en zeker als de bomen in de winter kaal zijn heeft Marco veel inkijk. Een angstig idee, en daarom hebben Marco en Leontine het zekere voor het onzekere genomen en hun nieuwe stulpje helemaal laten beveiligen.