×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Freek de Jonge schrijft kinderboek

24.02.2016 -

Freek de Jonge heeft zijn eerste kinderboek geschreven. 'Met Annie en Joop naar de bioscoop' wordt woensdagmiddag 16 maart, tijdens de Boekenweek, feestelijk gepresenteerd.


'Met Annie en Joop naar de bioscoop' speelt zich af in de jaren vijftig en gaat over twee kinderen die naar de film gaan. Erik Kriek is de illustrator van het Gouden Boekje. Hij illustreerde eerder het Blinkende Boekje 'Een prachtige dag', over kunstenaars Vincent van Gogh en Edvard Munch.

Freeks kinderboek op rijm kwam tot stand in samenwerking met het EYE Filmmuseum. Daar laat de cabaretier het verhaal op 16 maart tot leven komen samen met het publiek, dat dan grotendeels bestaat uit opa’s, oma’s en hun kleinkinderen.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties