×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Celine in tranen

24.02.2016 -

Céline Dion heeft nogmaals een ode gegeven aan haar overleden man René Angélil. Via internet was te zien hoe de zangeres haar concertserie in Las Vegas hervatte.


"We zijn samen één en dat is niet veranderd. We zullen altijd samen één zijn", vertelde een emotionele Céline aan haar publiek dinsdagavond. De show werd geopend met foto's en video's uit de archieven van het getrouwde stel. Ook nam ze de tijd om herinneringen te delen tussen het zingen van haar liedjes door.

In een citaat dat op de schermen werd geprojecteerd was te lezen dat Céline stelt dat ze haar carrière heeft te danken aan haar man. "Ik begreep dat mijn carrière zijn meesterwerk was, zijn liedje, zijn symfonie." Daarom vindt de zangeres kracht om haar passie voor muziek voort te zetten: "Het idee om het onafgemaakt te laten zou hem veel pijn doen."

Reacties