×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De eerste foto's!

Rafael zoent met Estavana

23.02.2016 -

Rafael van der Vaart is tot over zijn oren verliefd op sportvrouw Estavana Polman. Morgen in Weekend alle foto's van het romantische weekend in Sevilla, waar de voetballer genoot van zijn nieuwe vriendin. Dit zijn de eerste foto's van een verliefde Rafael.


Na maanden onduidelijkheid over het liefdesleven van Rafael van der Vaart kan Weekend deze week eindelijk onthullen hoe het écht zit.

Estavana is geen onbekende in de sportwereld, zij is professioneel handbalster en komt uit voor het Nederlands team. De blondine woont op dit moment in Denemarken.

Afgelopen week vloog de nieuwe vrouw in het leven van Rafael naar Sevilla voor een romantisch liefdesweekend samen met de topvoetballer. Is dit de vrouw die Rafael Sylvie en Sabia doet vergeten? Alleen in de Weekend, die morgen in de winkels ligt, deze week alle foto’s en het complete verhaal.

Reacties